Prima data la o salonul de masaj erotic

Deci, dacă nu ai mai fost niciodata la programare la salonul de masaj erotic m-am gândit că ar fi mai bine sa scriu un articol complet despre prima intalnire la un astfel de loc, niste sfaturi si recomandari pentru incepatorii care nu au experienta cu maseuzele si cu saloanele de masaj erotic din Bucuresti. Deci știi exact ce să spui și ce NU să spui cand mergi la intalnire.

Afacerea este urmatoarea: se referă la salonul de masaj si la felul in care facem programarea. Salonul de masaj erotic este locul unde clienții pot merge pentru a obține un masaj relaxant, cu un finalizare. Afacerea nu trebuie confundată cu un bordel caci maseuzele nu presteaza servicii sexuale, sau in general nu presteaza. Saloane de masaj erotic de obicei nu oferă servicii complete. Nu are rost sa mergi la intalnire la un astfel de loc si sa intrebi maseuzele daca fac sex deoarece este penibil si dubios si risti sa fii dat afara din salon pentru ca ele nu sunt escorte Bucuresti.

Exista anumiti clienti care nu doreșc decât un masaj normal sau masaj senzual. Este foarte probabil ca barbatii care vin pentru asta să nu fie conștienți de ofertele de masaj erotic cu finalizare. Este ca si cum ai merge la o cofetarie doar ca sa cumperi o sticla de ala plata, fara sa gusti din prajitura.
Saloanele de masaj erotic din Bucuresti ofera diferite servicii ale salonului de masaj, cum doriți: masaj topless, masaj nud, masaj senzual, masaj erotic, masaj double (cu doua maseuze simultan). Puteți alege să aveți un masaj reciproc, în care vă masați reciproc. Maseuza vă va prezenta toate opțiunile disponibile. Deasemenea in general saloanele de masaj erotic organizeaza si petreceri private in care puteti veni cu mai multi prieteni si sa va distrati. La fel ca si la sesiunea de masaj, nu trebuie sa intrebati de sex! Petrecerea privata include sesiuni de masaj erotic.

Sesiune: Sesiunea se referă la procesul real în care are loc masajul.

Happy Ending: Sfârșitul fericit sau finalizarea se referă la ejacularea masculină. Acesta poate fi lansat în mai multe moduri, cea mai comună este eliberarea mîinii mai cunoscută sub denumirea de handjob. Celelalte eliberări sunt cunoscute sub denumirea de eliberare a sânilor și eliberarea capului. Destul de explicativ.

Serviciu complet: Acest termen se referă la orice lucru care depășește atributiile de serviciu. Așa cum sa spus, destul de rar veți găsi un salon de masaj care oferă servicii complete, dar există unele acolo dacă știți unde să le cautati in Bucuresti.

Outcall Massage: Acesta este diferit de saloanele de masaj în virtutea faptului că maseuza va veni la tine acasă sau in camea de hotel. Cei care oferă acest serviciu sunt de regula saloanele de masaj si mai rar maseuze independente.

Vă urez un masaj relaxant și un sfârșit fericit!