Monden Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, acuzata de prostitutie

Dupa ce zilele trecute, Ioana Tufaru s-a lasat fotografiata in ipostaze grotesti, astazi fiica Andei Calugareanu este acuzata de prostitutie.
Tudor Dragne, administratorul blocului in care sta Ioana, a facut cateva dezvaluiri incredibile in cadrul emisiunii Happy Hour. Acesta a apelat la ajutorul politiei deoarece el considera ca in apartamentul in care sta fiica Andei Calugareanu locuiesc si diverse femei care ofera servicii sexuale.

“Stau persoane dubioase. Legal stau trei, dar de fapt sunt cinci. Au fost scandaluri, s-au batut s-au taiat. Presteaza tot felul de servicii sexuale. Se perinda tot felul de barbati si femei in acea locuinta. Nu stau mai mult de o ora, doua. Am avut probleme cu ei, am chemat politia. Cei care vin la ea mi-au spart geamurile, mi-au zgariat masina, m-au amenintat.(…) Umbla cu cersitul pe la emisiunii. Are datorie 348 de milioane. Ea nu a platit nimic, timp de 10 ani. A platit doar de 2 ori intretinerea. O dam in judecata “, a declarat administratorul blocului.

ioana_tufaru2_64085600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *