Amendă USTURĂTOARE pentru Antena 1, după secvențele cu ceara din urechile Ioanei Tufar!

Postul Antena 1 a fost amendat marți de către CNA, din cauza celor două ediții ale emisiunii ”Acces direct” în care Ioana Tufar era prezentată făcându-și igiena personală. În plus, la ședința Consiliului, producătorul showului a explicat faptul că cele două ediții în care a apărut fiica Andei Călugăreanu au respectat un scenariu în care era prezentat ”un personaj”.

CNA a amendat, marţi, cu 20.000 de lei, postul Antena 1, din cauză că în emisiunea “Acces direct” a fost încălcat dreptul la imagine al Ioanei Tufaru, dar şi pentru faptul că publicul a fost dezinformat, întrucât programul respectiv era o ficţiune şi nu un reportaj, aşa cum a fost prezentat.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, ediţiile din 4 şi 5 februarie ale emisiunii “Acces direct” de la Antena 1. În cele două ediţii a fost prezentat un material cu Ioana Tufaru, fiica regretatei cântăreţe Anda Călugăreanu, în care un reporter al postului şi Adriana Bahmuţeanu îi dădeau lecţii de igienă. În urma difuzării acestor emisiuni, CNA a primit peste 100 de reclamaţii de la telespectatori.

La şedinţa de marţi a CNA a fost prezent şi Cristian Ionescu, managerul redacţiei care produce emisiunea “Acces Direct”, care a spus că Antena 1 are o relaţie contractuală cu Ioana Tufaru, care a început anul trecut. Potrivit lui Ionescu, cel mai recent contract pe care Antena 1 îl are cu Ioan Tufaru este valabil până la 28 februarie 2013. Ulterior, reprezentanţii departamentului Juridic al CNA au spus că acest contract a fost semnat chiar pe 4 februarie, ziua în care a fost difuzată la Antena 1 prima emisiune despre Ioana Tufaru.

“Aici dezvoltăm un scenariu, avem o poveste pe care am dezvoltat-o de anul trecut. Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj, care se construise deja la o altă televiziune. Am decis să construim această poveste care are 80% la bază viaţa ei reală”, a spus Cristian Ionescu, precizând că relaţia cu Antena 1 este şi una din principalele surse de venit ale Ioanei Tufaru.

El a prezentat-o pe Ioana Tufaru ca pe “un om dezinhibat”, al cărei vis este acela de a deveni actriţă, precizând că aceasta a cunoscut “scenariul” ediţiilor din 4 şi 5 februarie ale “Acces direct” şi a fost de acord cu el.

i6oana-tufaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *